Stopień: Adept
Preferowana klasa: Obrońca/Strażnik/Negocjator
Poziom trudności: Łatwy
Ilość uczestników: 1
Miejsce misji: Nieznane
{Przekaz z: Miasto Prak od: Uczeń Jedi Fenderus}
Protokół: Zamknięty
Kanał: Wewnętrzny
Kod: 93-S
Sektor: 5
Świat: Prakith
{Rozpoczęcie transmisji}

- Kod: Zaznacz cały
Chcę wszystkich poinformować, że Brealin zaginął i może być martwy albo w grubych tarapatach. Udało mu się odkryć, dokąd przewożono meble z mieszkania żony Bulla po tym, jak jej mieszkanie zostało sprzedane przez dwóch podejrzanych facetów. Wczoraj zabrał się w tamto miejsce, zawiozłem go i sam poleciałem w tym czasie latać po różnych sklepach i hurtowniach i kupować części przydatne do budowania mieczy świetlnych, żeby podopieczni Mistrzyni Elii mieli z czego je budować.
No więc po sześciu godzinach jego nieobecności sam się wybrałem w to miejsce. Mały domek na uboczu wielkiej stolicy, Prak... Jak tylko tam wszedłem... czułem, że dzieje się coś złego, moje zmysły kazały mi spieprzać. Ledwo tam wszedłem, coś w środku zaczęło wybuchać, a cały budynek się walić. Dzięki temu, że byłem blisko progu, zdążyłem uciec, jak budynek się zawalał, a eksplozja się przenosiła. Nic mi się nie stało... ale cały budynek został totalnie wysadzony i wszystko tam płonęło. Zwiałem, zanim przyszła policja.
Nie wiem kto tam był i o co chodzi... ale miał niezłe środki, żeby wysadzić całą chałupę. Po Brealinie ani śladu.
{Koniec transmisji}
Cele Misji:
- Uciec przed pewną śmiercią z rąk porywaczy.
- Dodatkowy: Poznać los żony Irgrova Bulla.
Wskazówki:
- Brak.
Dostępny sprzęt:
- Brak.
Uczestnicy Misji:
- Adept Brealin Ub
Pomocnicy:
- Padawan Bar'a'ka
- Padawan Angar Makkaru
Misja jest organizowana ze względu na to, jak potoczyły się losy Brealina w trakcie śledztwa. Poziom trudności nie powinien być brany pod uwagę - został ustawiony tylko ze względu na to, że jest to misja wynikająca z toku otwartego eventu. Rzeczywisty poziom trudności zadania stojącego przed Brealinem nie ma związku z formalnym poziomem ustalonym w odprawie.
Element briefingu został napisany przez Ucznia Jedi Fenderusa.
Proszę uczestnika i osoby zainteresowane pomocą o podanie terminów. Potrzebuję minimalnie dwóch osób. Maksimum to cztery.