Zjawiska Paranienormalne - Trask Unzash

Odprawy ze wszystkimi niezbędnymi danymi dotyczącymi wprowadzeń postaci rekrutów.
Awatar użytkownika
Ashtar Tey
Mistrz Jedi
Nick gracza: Gluppor
Kontakt:

Zjawiska Paranienormalne - Trask Unzash

Post autor: Ashtar Tey »

Dane dotyczące wprowadzenia:
Termin rozpoczęcia: 31.07.24 (środa), godz. 20:00
Miejsce: Głębokie Jądro, sektor koreliański, system Korelia, Korelia

Obrazek

Kod: Zaznacz cały

Spotkałoś dziwne, niewytłumaczalne w żaden logiczny sposób zjawiska? Miałoś spotkania z istotami spoza tego świata? Nawiedzają Cię niepokojące, prorocze sny? A może po prostu jesteś ciekawe czy poza znaną nam, materialną rzeczywistością, istnieje coś więcej?

Jeśli odpowiedziałoś na któreś z tych pytań twierdząco, to ParaPsych to placówka medyczna* dla Ciebie! Mamy ponad 20 lat doświadczenia w badaniu tajemniczej energii zwanej Mocą, co w połączeniu z nowatorską, najnowszą technologią i rygorystycznym, naukowym podejściem czyni nas najlepszymi w swojej dziedzinie. U nas znajdziesz odpowiedzi na wszystkie dręczące Cię pytania! Jaki wpływ na Twoje życie ma Moc? Jak można ją wykorzystać w celach leczniczych i terapeutycznych? Co czeka nas po śmierci? Co na ten temat mówią antyczne manuskrypty dawno zapomnianych cywilizacji? Jako jedyno na Koros łączymy wszystko w jedno spójne, holistyczne, indywidualne podejście do każdego pacjentku.

Przyjdź i przekonaj się samo jak możemy zmienić na zawsze Twoje życie. Pierwsza wizyta i diagnoza, wraz z kompleksowym badaniem punktów styku ciała z Mocą, określeniem typu Twojej aury oraz identyfikacją Twojego Rakatańskiego przodka zupełnie za darmo! Poszerz swoje horyzonty, wykonaj swój pierwszy krok w stronę Zjednoczenia i pamiętaj - Moc istnieje i jest wśród nas.
*Niniejsza ulotka i jej zawartość są zaprezentowane w formie ogólnej i mają jedynie cel informacyjny. Ulotka i jej zawartość nie mają na celu i nie powinny być traktowane jako zastępstwo dla profesjonalnej porady lekarskiej. Żadna treść na niniejszej ulotce nie ma na celu ani nie powinna być wykorzystana jako diagnoza lub terapia medyczna. Zawsze konsultuj z lekarzom albo specjalistu swój stan zdrowia lub sposób leczenia. Nie umniejszaj wartość opinii lekarzu ani nie opóźniaj wizyty u owego z powodu informacji zawartych na tej ulotce.

Użytkowniczku kierujące się wyłącznie informacjami uzyskanymi za pośrednictwem materiału działa na własną odpowiedzialność.
Cel:
- Znaleźć wyjaśnienie swoich koszmarów

Uczestnicy:
- Trask Unzash

Pomocnicy:
- Rycerz Jedi Daesu Park
- Padawan Cryxen
- Padawan Orn Radama
- Adept Aven’sillian’Xalhk

Proszę o potwierdzenie obecności przez kandydatu w tym temacie, a chętno do pomocy osoby o zgłoszenia. Pomocniczku pół godziny wcześniej.
Awatar użytkownika
Daesu Park
Rycerz Jedi

Re: Zjawiska Paranienormalne

Post autor: Daesu Park »

Pomogę chętnie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Cryxen
Padawan

Post autor: Cryxen »

O, akurat wtedy jestem wolny, chętnie wpadnę.
Awatar użytkownika
Trask Unzash
Adept

Post autor: Trask Unzash »

Zemdlałem z żałości czytając treść odprawy, co za koszmar. Już się boję do jakich popaprańców trafię .

Naturalnie jasne, terminek pasuje.
Awatar użytkownika
Orn Radama
Padawan

Post autor: Orn Radama »

Udało mi się sobie zaklepać wolny wieczór dzięki wyprzedzeniu, ale w czwartek niestety muszę wstawać o 5:30 i mam ciężki dzień i nie mogę po prostu iść na pałę. Więc koło 22 muszę znikać bo potem czeka mnie przynajmniej 12h wycisku 💀
Awatar użytkownika
Aven’sillian’Xalhk
Padawan

Post autor: Aven’sillian’Xalhk »

Udało mi się co prawda sobie zaklepać żeby nie mieć w czwartek roboty z pobudką o 4:30, ale niestety w środę z kolei wracam strasznie późno. No niestety w robocie za granicą nikt nie rozumie że ktoś może mieć jakieś plany mimo bycia na wygnaniu i ciężko się dogadać, robi się tutaj po 12h na dobę ;d

Więc chyba dogramy się przypadkowo z Ornem w taki sposób, że ja będę online o 22 i przejmę jego rolę jak coś xD
ODPOWIEDZ