5-lecie kolegi Nesanka

Miejsce wolnych rozmów na dowolne tematy niedotyczące spraw organizacji.
Awatar użytkownika
Comoddus Farlam
Padawan

5-lecie kolegi Nesanka

Post autor: Comoddus Farlam »

No to do grona delikwentów mających za sobą pełne 5 lat stażu bez żadnych ekstensywnych przerw dołącza nam kolega zza postaci Nesanam! Zwany Khadem, Nesankiem i innymi pseudonimami:)

Moje najszczersze życzenia przyjemnej dalszej gry i może nawet dołączenia kiedyś do naszego póki co trój-osobowego grona dekadowców stażowych!

Taki kawał czasu, że aż trudno coś mówić i w pewnym sensie nawet nie powinno być po co. Pięć lat to taka ilość czasu, że powinna mówić sama za siebie. Spojrzenie i stwierdzenie, że ktoś bez przerwy się tu od 5 lat bawi razem z nami powinno samo wystarczać - 5 lat, 5 lat! Bite pięć lat, okres na magisterkę:)

Gratuluję angażu i solidności i mnóstwa fabularnych scen razem rozegranych, mnóstwa designów dla naszych postaci (tj. tzw. modeli:)) dla hord naszych postaci przez te wszystkie lata! Jedyny konkurent kolegi Orna w karkołomnych milionach blenderowych kliknięć z czasów mojej obecności tutaj, niewyobrażalna ilość tego wszystkiego!:) Serdeczne podziękowanie za to wszystko, za ogrom postaci, które mają swoje twarzyczki dzięki koledze, tyleż z naszych "własnych" postaci co i najróżniejszych antagonistów i deuteragonistów i wszystkich innych. I równie bogatą kolekcję pamiątkowych portretów naszych fabularnych dziełek:)

Równie wesołych kolejnych lat z nami!
Awatar użytkownika
Bart
Mistrz Jedi

Re: 5-lecie kolegi Nesanka

Post autor: Bart »

Gratki! :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Cryxen
Padawan

Post autor: Cryxen »

O panie, ale to jest kawał czasu. Mi niedawno stuknęło 2 lata i mam wrażenie, jakbym grał tu wieczność i czuję się przytłoczony próbując zsumować sobie w głowie ilość sesji na serwerze, ilość eventów, ilość wszystkich przygód na serwerze i ile się działo, czy nawet po prostu ilość spędzonych przez ten czas godzin na pogawędkach z Ornem OOC. Jak sobie próbuję coś takiego przemnożyć przez 2.5x, to aż mózg mi wysiada. :D

Gratulacje i dzięki za tyle spędzonego razem czasu nad całą tą wspólną zabawą i niezachwianie wierne towarzystwo. :D

Szczególny sentyment mam, bo mój skinek i oba avki są Twojego autorstwa. :D
Awatar użytkownika
Nesanam Kiih
Uczeń Jedi
Nick gracza: Khad

Post autor: Nesanam Kiih »

Wow, niby człowiek pamiętał, że te 5 lat się zbliża, ale totalnie nie zwróciłem uwagi, kiedy ma wybić xD Bardzo miłe zaskoczenie, dzięki za pamięć i za piękny render, jestem pod wrażeniem ile można wyciągnąć z tych modeli w blenderze :D 5 lat zleciało jak jeden dzień, ale przede wszystkim na kupie dobrej zabawy, jestem wdzięczny, że przez tyle lat mogłem uczestniczyć w tak świetnej, książkowej fabule i oby jak najdłużej :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Orn Radama
Padawan

Post autor: Orn Radama »

Dzięki za spędzony razem czas, super widzieć kolejny jubileusz 😍😎

Gifcik ode mnie, klasyka trochę ograna, ale co poradzę, że to jedyne co umiem, a robi robotę i jest w sam raz na sentymentalny jubileusz 🤣

klik!
Awatar użytkownika
Fell Mohrgan
Rycerz Jedi

Post autor: Fell Mohrgan »

Rola pomocnika na 54 misjach i wprowadzeniach, na 42 eventach, uczestnictwo na 103 eventach i 11 misjach. 30 sprawozdań, 69 raportów do wewnętrznej, 1922.8h na serwerze. I jeszcze w ciul innych rzezcy których nie da się sprwadzić w interaktywnej excelowej kronice xD Tak jak Farhir mówi, liczby mówią same za siebie i nie ma nawet powodu ich komentować, wystarczy popatrzeć na nie i raczej każdy wszystko powinien widzieć sam w głowie widząc takie mega liczby :D

Kupa lat, z przerwą w trakcie tych 5 lat na jakieś łączne raptem coś typu 3-4 miesięcy, nie jestem dokładnie pewien. Hordy postaci i testowania najróżniejszych pomysłów i podejść, i wydaje mi się, że chyba z ostatnią postacią już wreszcie z w pełni udanym testem w postaci Nesanam :D (mimo że Rhenka była totalnie spoko! no ale widać czego innego potrzebowałeś i git)

Dzięki za te setki godzin wspólnej zabawy i najróżniejszego contentu blenderowego :D
Awatar użytkownika
Daesu Park
Rycerz Jedi

Post autor: Daesu Park »

Dzięki za te 5 lat wspólnej zabawy :D Kolosalna ilość eventów, misji, NPCowania, naprawdę się tego nazbierało. Do tego robione modele, skiny. Kapitalna ilość roboty. Mogę tylko gratulować i powiedzieć, że cieszę się, że jesteś nadal z nami :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Elia
Mistrz Jedi

Post autor: Elia »

Violuś, wszystkiego najlepszego z okazji pięciolecia! Też mam mały gifcik :)

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Ashtar Tey
Mistrz Jedi
Nick gracza: Gluppor
Kontakt:

Post autor: Ashtar Tey »

Dzięki Violek/Khadek/Rhenek/Nesamek za te 5 lat, tona wspólnej gry, godzin i wkładu w najróżniejsze kontenty, mnóstwo fajnych momentów i wspomnień, szybko zleciało :D Kolejnych pięciu!
Awatar użytkownika
Kilus
Padawan

Post autor: Kilus »

Milutki jubileusz, dużo Mocy 🙂
Awatar użytkownika
Nesanam Kiih
Uczeń Jedi
Nick gracza: Khad

Post autor: Nesanam Kiih »

Dzięki za prezenty i kolejne życzenia, arcik Eliowy boski, galeria screenów od Orna też bardzo fajny gifcik, choć coś podobnego dostałem już od Fella rok temu, tak jest tutaj lekki update od tego czasu. Serdeczne dzięki jeszcze raz za pamięć i kupę lat razem slorgi :D
Obrazek
ODPOWIEDZ