gpu

Miejsce wolnych rozmów na dowolne tematy niedotyczące spraw organizacji.
Awatar użytkownika
Grokk Zhor
Padawan

gpu

Post autor: Grokk Zhor »

Moje wierne GPU niestety po mnóstwie lat dokonało żywota. Nie jestem w przypale i potrzebie, nie ma dramatu, mam stare zapasowe badziewie, ale to GT 710 1 GB, więc ledwo Jedi Academy na tym ciągnie, a te lepsze full HD mapy Elii się tną, więc dobrze byłoby wrócić do czegoś trochę bardziej ludzkiego dla większego komfortu życia i większej sprawności gry.

Biedy nie ma, spokojnie mogę sobie jakąś sensowną używkę tanio, ale tak sobie pomyślałem, może ktoś z Was ma starą używkę z poprzedniego kompa, która zjadliwie działa i byłby chętny użyczyć? Nie za frajer, chętnie odpaliłbym jakiś tam racjonalny pieniądz, a jak ogarnę fundusze na długofalowy sprzęt to mogę wtedy odesłać z powrotem by służyła w dalszym ciągu za backup u danej osoby. Obaj oszczędzamy wtedy na użeraniu się z botami i januszami na allegro/olx i coś zyskujemy panie i panowie.
Awatar użytkownika
Saresh
Rycerz Jedi

Re: gpu

Post autor: Saresh »

Ja niestety nie mam, ale też podbijam, żeby ludzie wiedzieli i widzieli.
Awatar użytkownika
Elia
Mistrz Jedi

Post autor: Elia »

Ja widzialam, ale moje stare gpu ma Bart...
Obrazek
Awatar użytkownika
Falan
Były członek

Post autor: Falan »

Zupełnym przypadkiem mam na zbyciu moją 3080ti TUF Gaming OC 12GB. Jeśli jest to w okolicy tego co oceniasz jako sprzęt docelowy i potrzebujesz czegoś na cito a zapłacić za kilka miesięcy to napisz :)
Awatar użytkownika
Grokk Zhor
Padawan

Post autor: Grokk Zhor »

A dziękować, kurde przedział siłowy to grubo ponad moje levele, generalnie planowałem odłożyć na coś typu używane 3050 6GB (koło 5 stów zwykle) bo robak świeżo po studiach here z budżetem jak przystało na dostającego gównostypendium dla doktoranta, a z drugiej strony hmm co byś powiedział na pożyczenie na ten czas odkładania za flachę/paczkę kawy myślę uczciwy dealek
Awatar użytkownika
Falan
Były członek

Post autor: Falan »

Wysłałem ci wiadomość prywatną
Awatar użytkownika
Kilus
Padawan

Post autor: Kilus »

Brachu, ja jakoś w wakacje będę miał wolnego dokładnie GeForca GT 1030 z 4 gb ramówy na pokładzie, bez szaleństw, ale na takim sprzęcie mapy miszczyni Elii jadą 90 FPS bez problemu nawet zarąbane wybuchami i mieczami i full HD modelami panów Orna i Ashtara bez najmniejszego kłopotu więc do Twojego pykania w erpy zupełnie pociągnie 🙂Mi wszystko śmiga na tym perfekcyjnie, bym go nie zmieniał, ale uznałem na zapas kupić coś na kolejne kilka lat zanim i ten sprzęt zostanie zamordowany przez te zasrane jobane AI...

Mogę w czerwcu wysłać jeśli na rok przestaniesz pisać "puu"🙂Z kasą wiadomo wydupiaj nic za to nie chce jaj se nie róbmy

EDIT
Okej pogadalim i koledzy Grokka dowieźli, jakby ktoś potrzebował to walić do mnie od razu żeby zaklepać 🙂
Awatar użytkownika
Saresh
Rycerz Jedi

Post autor: Saresh »

Szanuję. Kocham szlakową współpracę w takich sytuacjach.
Awatar użytkownika
Aiden Veros
Były członek

Post autor: Aiden Veros »

Robię wielkie porządki w swoich życiowych zbiorach i prawdziwy holocaust zbędnych rzeczy i backupy i segregacje tego co faktycznie warte pokopiowania i zachowania. W efekcie tego zwolnił mi się jeden stary HDD 256 GB. Niewiele, ale może się komuś przyda do backupu jakichś danych, odezwijcie się jeśli komuś się przyda :)
Awatar użytkownika
Aiden Veros
Były członek

Post autor: Aiden Veros »

Hej, prezent pożegnalny ode mnie w pewnym sensie.

Monitor Xiaomi - 21.45" 1920x1080px

Jestem miesiąc po wymianie monitora na nowy i wiekszy, jeśli komuś się przyda to zapraszam :)
ODPOWIEDZ