Termin rozpoczęcia: 26.05.26 (wtorek), godz. 17:30
Miejsce: Wewnętrzne Rubieże, sektor Eislomi, system Eislomi, planeta Eislomi III - przystanek przesiadkowy "Plac Bohaterów Republiki, Pętla"

Kod: Zaznacz cały
Halo dzień dobry dobry wieczór? Halo?
Halo proszę pana?
Proszę pana, ze względu na to że od szóstej rano pan nie odbiera nagrywam tą wiadomość na pańskiej poczcie głosowej. Proszę pana, ja się kontaktuję w imieniu Urzędu Spraw Obywatelskich, z tej strony Mart Veprel, ja proszę pana kontaktuję się w takiej sprawie iż pan według Systemu Bezpieczeństwa Planetarnego, zarejestrował się do lotu kosmicznego w celu opuszczenia planety, a my mamy proszę pana taką sprawę, że pan ma u nas w urzędzie adnotację, że jest pan poszukiwany. Nie w sensie poszukiwany jak poszukiwany, ze do aresztowania czy coś złego, nie nie, proszę pana. Jest pan poszukiwany do kontaktu w „sprawach formalnych” przez poważną instytucję pozaplanetarną federalną o wysokich uprawnieniach w ramach systemu ówczesnej… już panu mówię… Nowej Republiki, no tak, przepraszam, oczywiste, ale musiałem sprawdzić, uprawnienia te według tego co nam mówił Centralny Urząd Dyplomatyczny i tak mamy po prostu słuchać proszę pana, zostały odziedziczone także w dobie Galaktycznej Federacji Niezależnych Sojuszów. I my mamy obowiązek pana poinformować, przepraszam bardzo…
Że proszę pana, w ramach tej instytucji, to jest Nowy Zakon Jedi. Ja tutaj mam adnotację, że cztery lata temu była panu przekazywana informacja o tym fakcie, ale kontakt z instytucją był niemożliwy, proszę pana.
Ale my tutaj otrzymaliśmy, jednak wiadomość zwrotną w tym roku, więc my bardzo prosimy, aby pan przed wylotem udał się do Urzędu Spraw Obywatelskich, w godzinach pracy, proszę pana. To znaczy to nie jest pana obowiązek, proszę pana, nic się panu złego nie stanie, ale tutaj dostał pan wiadomość z częstotliwości tej organizacji i jakieś sprawy w tej sprawie, więc no oczywiście bardzo byśmy polecali. Ja panu przydzielam numerek 83-GFNS proszę pana, dostanie pan potwierdzenie numerku w oddzielnej wiadomości.
To wszystko proszę pana, serdecznie zapraszamy.
- Zdobyć kontakt z Jedi
Uczestnicy:
- Rayce Enedton
Pomocnicy:
- Adept Dante Adhari
- Mistrz Jedi Ashtar Tey
- Adept Quallika Vessan
Proszę osoby chętne do pomocy o zgłoszenia, potrzebuję min. 2 osób, maks. 3.