Jeszcze raz dzięki za szybką odpowiedź. Właśnie to, co planuję, mam wrażenie, że jest spójne i logiczne. Rozpisałam sobie życiorys, żeby wszystko miało ręce i nogi, ale chciałabym to napisać w innej formie, żeby po prostu trochę pobawić się postacią, stylem, dać sobie jakieś wyzwanie.
Nie wątpię, że ciężko być odrzuconym, ale tak jakoś wolałam dopytać, bo jednak każde RP rządzi się troszeczkę innymi zasadami, inaczej ludzie podchodzą do oceny itd. Jeśli do czasu twojego powrotu nie skończę pisać (co jest mało prawdopodobne, bo jak zwykle wchodzi malutki problem, jakim zdaniem rozpocząć), to chętnie bym sobie to z kimś przegadała - tak byleby mieć z waszej strony zielone światło na to, co planuję.
W każdym wypadku jeszcze raz dzięki za odpowiedź. Doceniam wszelką pomoc z waszej strony ^^
Pytania
- Zosh Slorkan
- Rycerz Jedi
Re: Pytania
Bez obaw, szczerze, większość z nas obecnie to kiedyś tu byli w tym nowi, z założycieli z 2013 są 3 osoby, więc wszyscy mieliśmy w swoim czasie takie "kurczę, czego dokładnie mogą oczekiwać", dlatego staramy się nie oczekiwac niczego konkretnego i tylko wypatrywać "red flagów" że to tak nazwę XD Więc totalnie bez spiny!