Thangodesowe 10-lecie
Re: Thangodesowe 10-lecie
Edgarusiu, żebyś nie myślał, że to koniec niespodzianek, mam sneak peek kolejnego prezentu. Możesz zgadywać co to, ale nie potwierdzę ani nie zaprzeczę! Pracujemy nad tym z Bartem.

Dobra kochani. Najwyższa pora coś odpowiedzieć. Przyznam, że ciężko mi było zebrać się do odpisania na piękne prezenty i życzenia. Także dlatego, jak dużo się u mnie ostatnio dzieje. Szlaczki to kawał mojego życia, spędziłem na nich jego jedną trzecią. Ciężko wręcz to objąć rozumem. Z wieloma osobami się przyjaźnię już lata, przegraliśmy ze sobą tysiące godzin. Nie umiem sobie po tym czasie wyobrazić życia bez szlaczków. I jednocześnie mam świadomość, że to życie byłoby zupełnie inne, w zupełnie innym miejscu, gdyby nie szlaki. Sądzę, że dużo gorszym. Cieszę się, że mogę dokładać się do tej wspólnej pasji. Jest to hobby, któremu nie poświęcam co prawda najwięcej czasu, ale które przez te lata przyniosło mi najwięcej emocji, frajdy, przemyśleń i wartościowych, unikatowych doświadczeń. I większość z tego jest zasługą fantastycznych osób, z którymi miałem szansę grać. Jestem wam za to po prostu wdzięczny.
- Quallika Vessan
- Adept
Ale suuuper, zawsze myślałam że takie rzeczy to tylko na larpach i podobnych projektach przez co zawsze patrzyłam z dystansem na projekty gier przez internet, bardzo miło się patrzy na takie personalne rzeczy i preteksty do miłej zabawy i zrobienia pamiątek kolegom ❤️ Pozdrawiam jubilata i gratuluję twórczości!
- Trask Unzash
- Były członek
Gapię się na temat od dawna i nie wiem co powiedzieć, ale jestem też dostatecznie rozwinięty społecznie by wiedzieć że nie ma nic gorszego "nie wiem co dokładnie miłego powiedzieć ziomkowi, więc go oleję i się nie odezwę" :P
No to - gratki stary. Winszuję pasji!
No to - gratki stary. Winszuję pasji!