{Przekaz z: Procopia od: Haalr Imfrin}Stopień: Adept
Preferowana klasa: Obrońca/Strażnik/Negocjator
Poziom trudności: Bardzo łatwy
Ilość uczestników: 1
Miejsce misji: Kolonie, sektor Tapani, system Procopia, planeta Procopia - szczegółowy adres nieznany
{Rozpoczęcie transmisji}
Protokół: Otwarty
Kanał: Transmisja "rodowa" Tapani
Kod: 138s-332
Sektor: Tapani
Świat: Procopia
Kod: Zaznacz cały
Szanowny Adepcie Zakonu Jedi Seranie,
wedle mej wiedzy to pańska osoba brała udział w odbiorze szanownego panicza Domara Verosa z Aresztu Śledczego w wyniku ambarasu, w który panicz się zaplątał.
Po państwa transmisji w sprawie losów panicza Verosa doszło do poważnego poruszenia. Nie mogę przekazać szczegółów, ale trwa w sprawie państwa i panicza Verosa niebywale szeroko zakrojone śledztwo. Państwa transmisja i wszystkie czynności są głęboko weryfikowane i niosę z tą wiadomością wielkie obawy odnośnie konkluzji badań. Poruszenie i chaos są ogromne, państwa kontakty obserwowane na wiele sposobów - wiele państwu nieprzychylnych. Nie mogę przekazać więcej, wiąże mnie tajemnica rodowa. Zaklinam jednak o personalny przylot. Sytuacja może skończyć się dla państwa bardzo źle. Tyle ile wolno mi powiedzieć, to że napięcia są ogromne.
Uprzejmie przepraszam za charakter tej wiadomości. Zdaję sobie sprawę, drogi Adepcie, że brzmi jak enigmatyczna filmowa pseudo-tajemnicza transmisja pełna nadęcia. Także być może jak iście holodramatyczny prolog do kretyńskiej pułapki, jednakże wzywam pana do cywilizowanego sektora sprzymierzeńców Republiki, w środek miast, więc wierzę, że trudno tak to traktować. Oby... Niestety naprawdę jest to jedyna forma, w jakiej mogę w obecnej sytuacji się skontaktować. Nalegam.
Proszę odezwać się na tej częstotliwości, gdy zjawi się pan w naszym pięknym sektorze. Pokieruję dalej.
Cele Misji:
- Zapobiec negatywnym powikłaniom śmierci Domara Verosa.
Wskazówki:
- Brak.
Dostępny sprzęt:
- Myśliwiec Defender lub K-Wing lub prom Sentinel
Uczestnicy Misji:
- Adept Jareth Seran
Pomocnicy:
- Padawan Kilus
- Padawan Grokk Zhor
- Adept Domar Veros
- Padawan Liren Monper
- Uczeń Jedi Cryxen (sekundant na intro)
Proszę uczestnika o podanie swoich terminów. Do pomocy z góry wpisałem 3 osoby, które chciałbym tu mieć - chciałbym powtórzyć dotychczasowy skład z wątku Tapani. Jest 4 miejsce, ale proszę by wpisał się na nie ktoś dopiero po terminach starej trójki - na pewno będa kłopotliwe ze względu na zestaw osób, możliwe że nawet nie da się pogodzić wszystkich 3, wtedy będą dwa miejsca otwarte.