Gałąź - Adept Jareth Seran

Awatar użytkownika
Fell Mohrgan
Rycerz Jedi

Gałąź - Adept Jareth Seran

Post autor: Fell Mohrgan »

Dane dotyczące misji:
Stopień: Adept
Preferowana klasa: Obrońca/Strażnik/Negocjator
Poziom trudności: Bardzo łatwy
Ilość uczestników: 1
Miejsce misji: Kolonie, sektor Tapani, system Procopia, planeta Procopia - szczegółowy adres nieznany
{Przekaz z: Procopia od: Haalr Imfrin}
Obrazek
Protokół: Otwarty
Kanał: Transmisja "rodowa" Tapani
Kod: 138s-332
Sektor: Tapani
Świat: Procopia
{Rozpoczęcie transmisji}

Obrazek

Kod: Zaznacz cały

Szanowny Adepcie Zakonu Jedi Seranie,

wedle mej wiedzy to pańska osoba brała udział w odbiorze szanownego panicza Domara Verosa z Aresztu Śledczego w wyniku ambarasu, w który panicz się zaplątał.

Po państwa transmisji w sprawie losów panicza Verosa doszło do poważnego poruszenia. Nie mogę przekazać szczegółów, ale trwa w sprawie państwa i panicza Verosa niebywale szeroko zakrojone śledztwo. Państwa transmisja i wszystkie czynności są głęboko weryfikowane i niosę z tą wiadomością wielkie obawy odnośnie konkluzji badań. Poruszenie i chaos są ogromne, państwa kontakty obserwowane na wiele sposobów - wiele państwu nieprzychylnych. Nie mogę przekazać więcej, wiąże mnie tajemnica rodowa. Zaklinam jednak o personalny przylot. Sytuacja może skończyć się dla państwa bardzo źle. Tyle ile wolno mi powiedzieć, to że napięcia są ogromne.

Uprzejmie przepraszam za charakter tej wiadomości. Zdaję sobie sprawę, drogi Adepcie, że brzmi jak enigmatyczna filmowa pseudo-tajemnicza transmisja pełna nadęcia. Także być może jak iście holodramatyczny prolog do kretyńskiej pułapki, jednakże wzywam pana do cywilizowanego sektora sprzymierzeńców Republiki, w środek miast, więc wierzę, że trudno tak to traktować. Oby... Niestety naprawdę jest to jedyna forma, w jakiej mogę w obecnej sytuacji się skontaktować. Nalegam.

Proszę odezwać się na tej częstotliwości, gdy zjawi się pan w naszym pięknym sektorze. Pokieruję dalej.
{Koniec transmisji}

Cele Misji:
- Zapobiec negatywnym powikłaniom śmierci Domara Verosa.

Wskazówki:
- Brak.

Dostępny sprzęt:
- Myśliwiec Defender lub K-Wing lub prom Sentinel

Uczestnicy Misji:
- Adept Jareth Seran

Pomocnicy:
- Padawan Kilus
- Padawan Grokk Zhor
- Adept Domar Veros
- Padawan Liren Monper
- Uczeń Jedi Cryxen (sekundant na intro)

Proszę uczestnika o podanie swoich terminów. Do pomocy z góry wpisałem 3 osoby, które chciałbym tu mieć - chciałbym powtórzyć dotychczasowy skład z wątku Tapani. Jest 4 miejsce, ale proszę by wpisał się na nie ktoś dopiero po terminach starej trójki - na pewno będa kłopotliwe ze względu na zestaw osób, możliwe że nawet nie da się pogodzić wszystkich 3, wtedy będą dwa miejsca otwarte.
Awatar użytkownika
Agrael Dovrik
Padawan

Re: Gałąź - Adept Jareth Seran

Post autor: Agrael Dovrik »

W tym tygodniu niestety mam otwarte terminy tylko:
Piątek 16:30-22:00
Sobota 1:00+
Niedziela 15:30-22:00

Przyszły może wyglądać lepiej, ale jeszcze nie mam terminarza pracy
Awatar użytkownika
Kilus
Padawan

Post autor: Kilus »

Z tego chlewu z listy druha niestety tylko piątek mi wchodzi a i to cud bo 1dniowy urlop i dzieciaki u dziadków 😓
Awatar użytkownika
Grokk Zhor
Padawan

Post autor: Grokk Zhor »

Obecnie praktycznie neetuję więc dowolny termin
Awatar użytkownika
Aiden Veros
Były członek

Post autor: Aiden Veros »

Nic z tej listy Jaretha mi szczególnie nie pasuje, ale nie chcę być hamulcem misji, więc spróbuję zrobić w pracy jak najwięcej zleceń do piątku, by mieć jak najwcześniejsze wyjście w piątek, ale dalej szanse na 16:30 są krytycznie niskie. Realistycznie, nieźle jeśli będę o 17:30. Najlepiej spodziewać się 18.

Sobota noc też pasuje, ale... planowanie siedzenia do piątej nie brzmi mądrze.
Awatar użytkownika
Liren Monper
Padawan

Post autor: Liren Monper »

Alright, w piątek jestem w stanie dołączyć na zasadach Domara. Najwcześniej 17, najprawdopodobniej plus kilka minut, może i 17:40 czy coś. Trudno mi tu gwarantować dokładną godzinę. Przed 18 na pewno będę. Jeśli jest ktoś, komu będzie wygodniej i Fell woli mieć kogoś dostępnego już po 16, to mogę oddać miejsce.
Awatar użytkownika
Fell Mohrgan
Rycerz Jedi

Post autor: Fell Mohrgan »

okej, wobec tego zaryzykujemy piątek 12.09, 16:45, będzie ciężko ale chyba nasza jedyna opcja xD

jeśli ktoś jakimś cudem miałby wolną godzinę w takim momencie, byłoby super jakby mógł wpaść na 16:45 na raptem godzinę, żeby robić za sekundanta Lirena i Domara, tutaj poproszę o zgłoszenia na steamie; nie zaklepujcie sobie specjalnie na to czasu, nie rezerwujcie, ot jak ktoś będzie online to pingnijcie mnie wtedy
Awatar użytkownika
Aiden Veros
Były członek

Post autor: Aiden Veros »

Misja zakończona sukcesem, wszystkie jej cele zostały spełnione.
Adept Aiden Veros pisze:Dzień dobry państwu. Nazywam się Aiden Veros, Mistrzyni Jedi Elia Vile przyjęła mnie kilkadziesiąt godzin temu do państwa grupy.

Zdaję sobie sprawę, że moje pierwsze dni wśród państwa były… trudne. Trudno mi wyrazić słowami mądrą puentę tego co stało się na Procopii, wiem że przez ostatnie dni z dużym kłopotem przyszło mi wyrazić się w jakiś składny sposób o tym wszystkim. Mam nadzieję, że raport Jaretha Serana pomoże rozjaśnić tragedię wydarzeń na Procopii i zwolni mnie z trudnych słów. Sam mogę tylko wyrazić szczery podziw dla tego młodego Jedi; zakończył dramaty związane z historią mojej nieszczęsnej rodziny raz na zawsze, tak jak i zagrożenie dla Jedi związane z tymi dramatami i próbami wykorzystania ich politycznie. Ostatnie wątki zostały pogrzebane głęboko pod ziemią, ta historia się zakończyła. Wszyscy są bezpieczni.

Wiem, że w państwa tradycjach młody uczeń, który wykonał samodzielne pozaplanetarne zadanie z sukcesem jako niezależny zakonnik Jedi, zyskuje miano Padawana gotowego do dalszej nauki. Mam nadzieję, że moje oficjalne słowa w imieniu rodziny Verosów, jako głęboko zakopanego pod gruzami tych dramatów, że Jareth Seran postąpił jak prawdziwy Jedi i rozwiązał dramatyczny spór i zagrożenie, będą godnym dowodem jego zasług.
Ilość PD:
(Bardzo łatwy - 1000 PD) * minimalna ranga (Adept - 1) : liczba uczestników (1) = 1000 PD
Rany uczestników:
- Padawan Jareth Seran - brak
Sprawozdania:
- Padawan Jareth Seran - całość
ODPOWIEDZ