Nowe sojusze, starzy wrogowie - Grokk Zhor

Odprawy ze wszystkimi niezbędnymi danymi dotyczącymi wprowadzeń postaci rekrutów.
Awatar użytkownika
Ashtar Tey
Mistrz Jedi
Nick gracza: Gluppor
Kontakt:

Nowe sojusze, starzy wrogowie - Grokk Zhor

Post autor: Ashtar Tey »

Dane dotyczące wprowadzenia:
Termin rozpoczęcia: 07.01.25 (wtorek), godz. 21:15
Miejsce: Głębokie Jądro, system Hakassi, planeta Hakassi

Obrazek
Szanowny Panie Zhor,

Został Pan polecony przez jednego z naszych pracowników, znajomego z czasów gdy pracował Pan na rzecz odbudowy Nowej Republiki, który poświadczył o Pana kompetencjach. Stocznie Hakassańskie są kluczowe dla dobrobytu i bezpieczeństwa światów Głębokiego Jądra i po zapoznaniu się z Pana referencjami chcemy zaoferować Panu pracę na stanowisku Starszego Inżyniera. Głęboko wierzymy, że Pana wiedza i umiejętności byłyby wspaniałym dodatkiem do naszego wysoce wykwalifikowanego zespołu, który niestrudzenie pracuje nad przywróceniem floty Sojuszu do stanu dawnej świetności. W przypadku zainteresowania ofertą prosimy o kontakt lub odwiedzenie naszej siedziby w celu odbycia rozmowy rekrutacyjnej pod załączonym do tej wiadomości adresem.

Z wyrazami szacunku,
Riv Jorkis, Dyrektor Departamentu Napraw i Konserwacji, Sektor 5

Kod: Zaznacz cały

Otrzymanie wiadomości wyrywa Cię z kilkugodzinnego gapienia się na tablicę wylotów zapełnioną dziesiątkami nazw planet, z których większość widzisz pierwszy raz w życiu. Podjęcie decyzji o konkretnym celu swojej podróży okazało się nieskończenie trudniejsze od tej o samym opuszczeniu Aargau. Sparaliżowany skalą możliwości byłeś już bliski tego, by wrócić do domu i przemyśleć temat jeszcze raz. Los podsunął Ci jednak gotową odpowiedź, dając przynajmniej jakąś konkretną nazwę - Hakassi. 

Wiesz o tej planecie tyle, co o większości innych egzotycznych destynacji, choć kojarzysz ją z jakichś skąpych wzmianek w newsach czy jednej bądź drugiej ożywionej dyskusji prowadzonej przez klientów w Twoim warsztacie. To jednak wszystko - nazwa brzmi znajomo, ale sama planeta nie kojarzy Ci się zupełnie z niczym. Sama oferta pracy wygląda za to całkiem ciekawie, z jednej strony stanowiąc nowe wyzwanie, z drugiej wyglądając na coś, co rzeczywiście da Ci szansę na pomoc w odbudowie i zrobienie jakiejś różnicy. Wahasz się tylko przez krótki moment, uznając wreszcie, że skoro i tak nie miałeś żadnego konkretnego pomysłu, ten brzmi równie dobrze jak wybranie losowo czegokolwiek z tablicy przed Tobą. Kilka minut w kolejce i już jesteś w drodze do hangaru, w ręce trzymając bilet w jedną stronę.
Cel:
- Dostać pracę w Stoczniach Hakassańskich

Uczestnicy:
- Grokk Zhor

Pomocnicy:
- Rycerz Jedi Daesu Park
- Adept Torian Sellavis
- Mistrz Jedi Elia Vile

Proszę o potwierdzenie obecności przez kandydata w tym temacie razem z preferowanymi godzinami, a chętne do pomocy osoby o zgłoszenia. Trzy osoby wystarczą, dla większej liczby może nie być ról.
Awatar użytkownika
Grokk Zhor
Adept

Re: Nowe sojusze, starzy wrogowie - Grokk Zhor

Post autor: Grokk Zhor »

Czwartek oczywiście spoko tak jak mówiłem

Co do godzin
8:30-13:30 mniej więcej, możliwe że dłużej ale prędzej czy później wychodzę
17:30-18:30 jestem w domu na godzinkę ale chyba u was się nie gra na pojedyncze chaptery tak?
po 19:30 jestem już w domu do nocy z jakimiś szybkimi przerwami 10 minut (zrobić herbatkę, wstawić żarcie, zadzwonić do kumpla)

I to tak luźno, jakby było trzeba to przestawimy plany i mogę wbić w innych godzinach też, więc nie spinajmy się, dopasuję się

Aha i skinek będzie równo 6 stycznia od Orna
Awatar użytkownika
Daesu Park
Rycerz Jedi

Post autor: Daesu Park »

Chętnie pomogę, mam czas od 20:00.
Obrazek
Awatar użytkownika
Torian Sellavis
Adept

Re: Nowe sojusze, starzy wrogowie - 9, Grokk Zhor

Post autor: Torian Sellavis »

Czwartek 9, czy wtorek 7?

W oba okej, lecz w czwartek po 19, we wtorek po 21 z haczykiem.

Wtorek, dzięki za wychwycenie pomyłki ~ Ashtar
Awatar użytkownika
Grokk Zhor
Adept

Post autor: Grokk Zhor »

Aha, wtorek to żadna różnica, wygląda to tak jak to co opisałem na czwartek, z tą róznicą że te godziny poranne inaczej wyglądają i jestem w stanie zaklepać tylko 10:00-12:00 (może wychodząc pół godziny później)

Co prawda zauważyłem, że chyba i tak za dużo w takich godzinach nie gracie, ale co mi szkodzi wypisać
Awatar użytkownika
Elia
Mistrz Jedi

Post autor: Elia »

Pomogę, będę dostępna najwcześniej o 20:30, choć bardziej prawdopodobne 21.
Obrazek
Awatar użytkownika
Ashtar Tey
Mistrz Jedi
Kontakt:

W takim układzie start we wtorek (07.01) o 21:15, pomocnicy jeśli się wyrobią 15 minut wcześniej.
Awatar użytkownika
Ashtar Tey
Mistrz Jedi
Kontakt:

Kontynuacja jutro o 21:30.
ODPOWIEDZ