Cześć! Jako, że sam za bardzo się na tym nie znam, jestem zmuszony poprosić o pomoc w kwestii skina dla mojej postaci.
Zrobiłem krótki research i znalazłem coś takiego:
https://jkhub.org/files/file/3160-twile ... y-zeogrey/Skin ten bardzo mi się spodobał, więc pomyślałem sobie, że byłby on dobrą bazą, żeby móc coś na nim zdziałać.
Lista moich "wymagań", a raczej próśb, które mam nadzieję ktoś spełni, prezentuje się następująco:
- Na początku myślałem, żeby całkowicie usunąć gogle i oplatający lekku czarny materiał, ale z drugiej strony wydaje mi się, że ciekawiej byłoby coś z tego zrobić. Usunąć same gogle, a czarny materiał zamienić na skórzany. Wykonać coś w stylu skórzanego oplotu, który miała Ayla Secura, tylko bez elementu zasłaniającego policzki.
kliku- Zmienić kolor skóry z fioletowego na niebieski - typowy dla Twi'leków rutiańskich.
- Dodać liczne blizny na całej powierzchni twarzy, głównie w okolicach oczu i na prawym policzku, a także skroni. Jeżeli chodzi o wygląd, ilość ran i ogólną skalę uszkodzeń to całkowicie zdaję się na was.
- Niech oczy wyglądają w
taki sposób, tylko prosiłbym, żeby źrenice były bardziej widoczne. ;d
- Jeżeli strój mojej postaci nie będzie uwzględniał rękawiczek to na prawej dłoni, a także w jej okolicach można by pokusić się o dodanie blizn i poparzeń.
Jeżeli komuś to pomoże to może sobie zerknąć na moje podanie i przeczytać opis wyglądu postaci, ale chyba nie dowiecie się z niego wiele więcej, niż stąd.
Pozostaje jeszcze kwestia samego ubioru.
No i tak w zasadzie to... nie wiem. Nie mam jakichś wygórowanych wymagań - większość rzeczy powinna się sprawdzić. ;d
Jeżeli ktoś byłby chętny do pomocy to prosiłbym o kontakt za pomocą PW. Nie wiem, jak bardzo coś takiego jest problematyczne, więc najlepiej będzie dogadać się osobiście, dojść do pewnych ustępstw, obgadać szczegóły, etc. ;d Mam nadzieję, że nie proszę o zbyt wiele. Z góry bardzo dziękuję za wszelką okazaną pomoc!
edit 13.06.2019, godz. 12:00still need help. ;v