Ja tych rzeczy nie umiem robić, ale trochę się interesowałem jak to działa. Ogólnie to jak obsługujesz modele z Jedi Academy nic nie ma prawa się spieprzyć samo od tak.
Ale z modelami z Jedi Outcast jest dużo gorzej... bo widzisz, one działają na innym szkielecie. Tam jest inna ilość kości, tam są inne "łączenia" części ciała... Z nimi jest kupa problemów. Nie ma żadnego tutoriala na to jak to robić z tego co wiem, wiem, że by trzeba było... no po prostu szkielet zmieniać. Przestawiać połączenia, kości i tą całą resztę. Zdecydowanie lepiej Ci pójdzie poszukać elementów do wycinania i przeróbek w innych modelach na szkielecie Jedi Academy. Te z Jedi Outcast to jest coś strasznego... jakoś się je da zmieniać, ale chyba nikt u nas nie wie jak, no a od innego człowieka wiemy, że to jest trzy razy więcej roboty, niż przeszczepiać nawet 20 elementów na raz z różnych modeli na Jedi Academy. Szczerze mówiąc, to ja uważam, że trochę szkoda zachodu na coś takiego.
Jak chcesz różne inne wersje rękawów i budowy dłoni, jak są w tej typowej szacie Jedi (czyli jak tu
http://szlakiem-jedi.pl/elia/rasy/cala.jpg) to ja mam tego dużo z różnych ras i mogę Ci poprzesyłać.